Nu kör vi! Den nya plattformen är här🎉

Vi har under de senaste veckorna jobbat hårt för att utvidga vårt nätverk och effektivisera kontakter med och mellan investerare och entreprenörer. Resultatet av detta arbete?

Vi inleder samarbete med One Initiative in Danmark för att öka fokus på impact investeringar i Norden!

Tillsammans har vi utvecklat en bättre plattform - Impact Matcher (jämfört med befintliga plattformar, tycker vi) för att hjälpa dig att upptäcka impact-orienterade företag och investeringsmöjligheter.

Du är inbjuden till vårt lanseringsevent online 25:e augusti 2021 (14:30-15:30 CEST) där vi presenterar Impact Matcher. Du får också möta några av de entreprenörer som redan finns på plattformen. Mer detaljerad information kommer i augusti men du kan redan nu registrera dig för eventet här.


Under tiden är du välkommen att registrera dig på Impact Matcher och testa plattformen. Tjänsten är kostnadsfri till 31:a augusti 2021 så vi rekommenderar att passa på och prova den nu. Du kan läsa mera om plattformen här. När du registrerar dig som investerare, ange gärna att du har rekommenderats av Impact Invest i första rutan i registreringsformuläret.


P. S. Impact Matcher kanske också kan vara intressant för företag i din portfölj. Hänvisa dem gärna till plattformen.


Ha det fint och vi ses den 25:e augusti!