Learning from peers: Financial inclusion - 27 september, 15:30-16:30 CEST

Med hösten runt hörnet sätter vi igång en ny serie evenemang där vi kommer att presentera medlemmar i vårt eget nätverk som kommer att berätta om sitt expertområde och dela intressanta insikter från praktiken.Den första eventet fokuserar på ekonomisk inkludering och två olika problem när det gäller tillgång till kapital. Brist på kapital på frontiermarknader och överflödet av lättillgängligt kapital i utvecklade länder och dess koppling till ett växande antal ungdomar i skuld. Detta evenemang är endast för medlemmar. Inte medlem än? Ansök om medlemskap här.


ANMÄL DIG TILL EVENTET HÄR och träffa våra talare:


Helena Caan Mattsson (Vostok Emerging Finance)

Helena Caan Mattsson är chefsjurist och chef för hållbarhet på VEF, ett riskkapitalbolag noterat på Nasdaq First North Growth Market som fokuserar på att investera i privata fintech -företag i tillväxtfas över tillväxt- och frontiermarknader. Som ett investeringsbolag med fokus på fintech på tillväxtmarknader är hållbarhet och specifikt finansiell inkludering nyckelaspekten och en inneboende del av vad VEF gör. Helena har drivit det ökade fokuset på hållbarhet och ekonomisk inkludering på VEF sedan 2017 när hon började i företaget.


Jazgul Ismailova (Sparly)

Jazgul Ismailova är en av grundarna och VD för en Stockholmsbaserad fintech-startup Sparly. Sparly vill ge unga vuxna möjlighet att bli ekonomiskt vältränade genom att utnyttja Open Banking, nudging och ESG. Jazgul har 10+ år av arbetslivserfarenhet inom konsumentbeteende och strategisk marknadsföring från företag som Nordea, Tele2 och Lynxeye. Jazgul brinner för konsumentfokus, ekonomisk inkludering och hållbarhet.