Impact Matcher online lanseringsevent - 25 augusti 2021, 14:30-15:30 CEST

Registrera dig för eventet här.


Vi inleder samarbete med One Initiative in Danmark för att öka fokus på impact investeringar i Norden!

Tillsammans har vi utvecklat en bättre plattform - Impact Matcher (jämfört med befintliga plattformar, tycker vi) för att hjälpa dig att upptäcka impact-orienterade företag och investeringsmöjligheter.


Du är inbjuden till vårt lanseringsevent online 25:e augusti 2021 (14:30-15:30 CEST) där vi presenterar Impact Matcher. Du får också möta några av de entreprenörer som redan finns på plattformen. Registrera dig för eventet här. Vilka ska presentera?


Minnity (Stockholm) tror på att människor i behov av vård ska kunna leva värdiga och meningsfulla liv. Därför hjälper företaget vårdgivare inom äldreomsorgen att trivas på jobbet – med stöd av en smartphone. Minnitys app ger vårdgivare tillgång till information om individens behov och preferenser på bara ett par minuter och hjälper dem att ta hand om en person på ett individcentrerat sätt som leder till att effektiviteten och kvalitén i omsorgen förbättras.Ringy är en estnisk återköpsplattform som förlänger elektronikens livslängd för att minska branschens totala miljöavtryck. Företaget erbjuder även rekonditionerad elektronik som är som ny, men till ett mycket bättre pris. Tack vare Ringy håller fler enheter längre och återvinns.Hur vi odlar den mat vi alla behöver spelar en nyckelroll för folkhälsa, djurvälfärd och miljö. Det behövs stora investeringar i klimatanpassning av jordbruksmark och omställning till mer regenerativa metoder. Gårdskapital kopplar ihop lantbrukare som söker kapital för hållbara investeringar, med investerare som vill stödja utvecklingen mot mer regenerativt jordbruk och samtidigt få en stabil avkastning.


Din Psykolog är en digital psykologtjänst där man kan chatta med en psykolog online utan att behöva åka till en mottagning – smidigt och professionellt – och man får alltid svar inom 24h.


Vi skickar ut en Zoom-länk till eventet till alla registrerade mejladresser på måndag 25/8 men under tiden är du välkommen att registrera dig på Impact Matcher och testa plattformen. Tjänsten är kostnadsfri till 31/8 så vi rekommenderar att passa på och prova den nu. Du kan läsa mera om plattformen här. När du registrerar dig som investerare, ange gärna att du har rekommenderats av Impact Invest i första rutan i registreringsformuläret.


P. S. Impact Matcher kanske också kan vara intressant för företag i din portfölj. Hänvisa dem gärna till plattformen.


Vi ses den 25:e augusti!