Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Att mäta effekter i sociala investeringar

November 22, 2018 @ 13:00 - 17:00

2900SEK

I denna workshop får du en orientering om hur sociala effekter kan mätas när du vill investera socialt. Vi går igenom case i ett par av våra medlemmars portföljer. Vi visar även hur den nya impact-fonden Forward Enterprise Fund (UK) mäter sina investeringar i sociala företag. Workshopen är interaktiv och diskuterar metoder och KPIer som kan användas av investerare som söker att utveckla den sociala avkastningen.

Sociala effektmätningar är ett komplext område och denna workshop syftar till att visa hur social och miljömässig effektmätning kan kopplas till förändringsteori och ett investerarperspektiv.

Workshopen leds av Lindsay Smart, en mycket erfaren expert från Englands sociala corporate investment bank ClearlySo, samt Ruth Brännvall, som nyligen avslutat en femårig forskningsstudie på KTH om social innovation.

Den sker på engelska.

Workshopen är gratis för medlemmar.

Icke-medlemmar 2,900 kronor exklusive moms.

Antalet platser är begränsat till 12 personer och anmälningar sker därmed enligt principen först till kvarn. Registrera dig med namn och ange om du är privat investerare eller representeerar en organisation.  event@impactinvest.se

Details

Date:
November 22, 2018
Time:
13:00 - 17:00
Cost:
2900SEK

Venue

Klustret, Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
Stockholm, 11157
+ Google Map