Featured Member: Midroc New Technology

Andreas_MidrocMidroc New Technology invests in young and small enterprises within renewable energy and sustainable development. The goal is to only help grow inventions that combine good financial returns with increased impact on a global scale.

“Through Impact Invest we follow the development of impact investing, which gives input to the practices of our own fund management, and get access to a good deal-flow,” Andreas Gunnarsson says, Investment Manager.

Midroc New Technology investerar i unga och små föreatg inom förnybar energi och hållbar utveckling. Målet är att stötta tillväxten av innovationer som kombinerar god finansiell avkastning med ökad positiv samhällspåverkan på en global nivå.
“Genom att vara med i Impact Invests nätverk följer vi utvecklingen inom impact investing, vilket ger oss förslag till vår egen förvaltning och ger oss access till en bra deal-flow”, säger Andreas Gunnarsson, investeringschef.


No Replies to "Featured Member: Midroc New Technology"


    Got something to say?

    Some html is OK